Image Alt

Youth Adventure Tourism

Курс за Нуркање ПАДИ Серификација – Нуркач во отворени води

Од 9 до 14 јули 2020 година

Камп СКАУТ Струга, го најавува првиот Курс за Нуркање и сертификација од најголемата светска нуркачка асоцијација ПАДИ. Овој 5 дневен курс ќе ве воведе во тајните и вештините на нуркањето во отворени води.

Курсот вклучува:

  • 5 академски/теоретски часови,
  • 5 нуркања во политка вода,
  • 4 нуркања во длабока вода,
  • материјали за учење, надгледни средства и  опрема.
  • Сертификат PADI (OPEN WATER DIVER) – за самостојно нуркање до 18 метри длабочина
  • Сместување во шатор на база на полн пансион доручек и вечера во кампот и ручек ланч пакет за време на нуркањето. (секој учесник на курсот е сместен во посебен шатор)

За да се формира група потребни се најмалку 6 лица а не повќе од 9 лица. Доколку има поголема заинтересираност курсот ќе се повтори.

Вкупна цена за целиот аранжман, вклучувајќи сместување на база на полн пансион во шатор, лична опрема за нуркање која ќе ви е достапна за целото времетраење на курсот, и сертификат PADI Open Water Diver изнесува 19.900 денари. Цена за придружник без нуркање изнесува 9900 денари.

Можност за плаќање на 12 рати со DINERS CLUB картичка

Add Comment

tell me more

Enter your details below and learn about all the adventures we have.Or call us for more info:

x