Image Alt

Camping SCOUT Struga

МАЛКУ ПОИНАКОВ 1 МАЈ!

Центарот за ментална хигиена и изворни вештини Јамамори ве повикува во Камп СКАУТ – Струга за 1 Мај .

За вас подготвивме интерактивна и отворена работилница која ќе трае цел ден!
Во неа сите ќе погледнеме во себе за да дознаеме што е значи за нас САМОПОЧИТ и колку умееме да се самопочитуваме?
Секој од вас ќе има специјална и лична задача која ќе треба да ја исполни во текот на денот.

  • МНОГУУУ ќе цртаме, но ќе цртаме со целото наше тело.
  • Многу ќе слушаме музика и многу ќе медитираме!
  • Многу ќе се грижиме за животната околина, каде што ќе бидеме цело време, а воедно ќе ја исчистиме и нашата презимена прашина.

На крајот на секој учесник ќе му биде доделен сертификат за 8 часовна работилница околу логорскиот оган со логорска вечера. Точно таму и баш тогаш, ќе ви раскажеме и една логорска приказна. Ако седите додека читате, станете, резервијате, пријавете се и дојдете со нас во камп Скаут во Струга на едно многу поинакво мајско патешествије.

Овде е вашата приказна. Ве чекаме…

 

Повеќе информации за настанот тука

tell me more

Enter your details below and learn about all the adventures we have.    Or call us for more info: