Image Alt

Camping SCOUT Struga

Подготвени и… АКЦИЈА!

Во пресрет на Велигденските празници и на отворањето на кампот (кое го најавуваме за 14 мај), за сите што ќе резервирате најмалку 3 дена престој во кампот во текот на летото, подаруваме ГРАТИС ваучер од 1.000 денари.

 

Ваучерот можете да го искористите за дополнителните активности, како што се изнајмување велосипеди или кајаци, за нуркање, возење со глисер, дискавер скуба… Со други зборови, за комплетно искуство на уживање!

 

При регистрацијата внесете го кодот за ваучер: veligden2021

 

Акцијата важи до 05.05. (среда), а добиените ваучери ќе можат да се искористат до крајот на сезоната.

tell me more

Enter your details below and learn about all the adventures we have.    Or call us for more info: