Image Alt

Camping SCOUT Struga

9.3 Booking.com award for our first season

ПРВО ПА… НАГРАДЕНО!

Додека ве држиме во неизвесност за тоа што сè ви подготвуваме во Камп Скаут, прво да се пофалиме 😀

По најтешката година за туризмот, 2021-ва ја почнуваме со награда од Booking.com, благодарение на оценката 9,3 добиена од сите вие што нè посетивте минатата година. Имајќи предвид дека тоа ни беше прва година, ние сме презадоволни, а годинава ќе се трудиме и да се надминеме J

Следете нè – наскоро ќе ви откриеме кога ќе биде големото отворање и почетокот на СЕЗОНА 2 во КАМП СКАУТ 😉

tell me more

Enter your details below and learn about all the adventures we have.    Or call us for more info: