Image Alt

Camping SCOUT Struga

ЦЕЛО ЛЕТО ВО КАМП СКАУТ ВО СТРУГА

Сакате да уживате цело лето во нашиот камп? Погледнете ги нашите пакети од понудата ОСТАНИ КОЛКУ САКАШ:

ПАКЕТ 1: Сместување во сопствен шатор до 4 лица (19.900 ден.)

ПАКЕТ 2: Сместување во мал шатор на кампот за 2 лица (24.900 ден.)

ПАКЕТ3: Сместување во голем шатор на кампот за 4 лица (34.900 ден.)

 

Пакетот вклучува:

Неограничен престој во кампот во периодот од 1 мај до 31 септември 2022 година;

Вклучен паркинг на автомобил или мотоцикл за време на престојот (потребно е да се најави однапред);

Попуст од 20% на сите услуги што ги нуди кампот;

Дискавер Скуба – 2 бесплатни пакети за нуркање (потребно е да се најават однапред)

Бројот на пакетите од понудата е ограничен, по принципот: прв пријавен – прв услужен.

Пакетот се смета за продаден во моментот на извршување на уплатата.

 

За дополнителни информации, барајте нè на: 071385509

tell me more

Enter your details below and learn about all the adventures we have.    Or call us for more info: