Image Alt

Camping SCOUT Struga

Јуни – Месец на Медицинските лица во КАМП СКАУТ

👩‍🔬👨‍🔬 По повод денешниот Ден на медицинските сестри, а и во име на целата пожртвуваност во оваа пандемија, КАМП СКАУТ дава 30% попуст за сместување на сите медицински лица.

🏖️ Искористете го Вашиот долгоочекуван и конечно одобрен одмор за полнење на батериите во нашиот камп.

➡️ Попустот важи за резервации за престој во текот на целиот месец јуни. Резервирајте на www.camp.mk со впишување на кодот за попуст: spasuvame-zivot

tell me more

Enter your details below and learn about all the adventures we have.    Or call us for more info: