Image Alt

Camping SCOUT Struga

🔥HIKE&SAIL🔥 EVENT 2022 – ВИКЕНД СО ADVENTUREMK

🔥HIKE&SAIL🔥 event 2022

(25) 26 – 28 Август

SUMMER 2022 IS ON FIRE! Да, да, добро го читаш насловот. Со овој настан се надминавме сами себе! Остани тука и дознај сѐ што ти спремивме за овој УЛТРА ЗАБАВЕН викенд🔥

Датумот е 27 и 28 август, а местото е КАМП СКАУТ во Струга.

ПЛОВЕЊЕ СО ЕДРИЛИЦИ ПО ОХРИДСКО ЕЗЕРО И ПЛАНИНАРСКА ТУРА НА ЈАБЛАНИЦА СО ПОСЕТА НА НАЈГОЛЕМОТО ПЛАНИНСКО ЕЗЕРО – ВЕВЧАНСКА ЛОКВА 🌊

Како и секогаш, ви доделуваме едно ноќевање гратис, кое досега успешно се покажа за загревање на атмосфера и меѓусебно запознавање со останатите учесници!🚀

ЧЕТВРТОК доколку сте можност можете да се пријавите на дружење во КАМП Скаут во Струга.

ПЕТОК е ден за одмор и слободни активности. Можете да седите во камп и да се опуштите или можеби да прошетате во околината на Радожда, Вевчани, Охрид итн.

САБОТА имаме организиран превоз до село Горна Белица на 1450мнв, а од таму се упатуваме пешки, со ранците на грб, до Вевчанска Локва. Храбрите може да си земат купаќи и да се изладат во свежата вода на 2000мнв.

НЕДЕЛА ве носиме на едрење по Охридско Езеро, максимално уживање, сончање и бањање во длабочините

Повеќе инфоррмации овде

tell me more

Enter your details below and learn about all the adventures we have.    Or call us for more info: