Image Alt

May 2021

 По повод денешниот Ден на медицинските сестри, а и во име на целата пожртвуваност во оваа пандемија, КАМП СКАУТ дава 30% попуст за сместување на сите медицински лица.  Искористете го Вашиот долгоочекуван и конечно одобрен одмор за полнење на батериите во нашиот камп.  Попустот важи за резервации за престој во текот на целиот месец јуни. Резервирајте на www.camp.mk со впишување на кодот за попуст: spasuvame-zivot

tell me more

Enter your details below and learn about all the adventures we have.    Or call us for more info: