Camping SCOUT online payment

Safe and secure payment in cooperation with NLB bank, AD Skopje

Unforgetable experience Unforgetable experience Unforgetable experience

Закуп на штанд 3х3 – EXPO23

18000ден VAT included

OUTDOOR & NAUTICA EXPO 2023

Закуп на танд 3х3 – EXPO23

Камп СКАУТ Струга, 19-21 Мај, 2023

Цената вклучува:

 • Шатор 3х3m,
 • маса,
 • приклучок за струја,
 • видливост во промо материјали на настанот,
 • објави во социјални медиуми,
 • лого на прес/фото банер,
 • можност за видео презентации и реклами

30 in stock

Info
SKU: 20-4-1 Category:

Description

OUTDOOR & NAUTICA EXPO 2023

Закуп на штанд 3х3 – EXPO23

Камп СКАУТ Струга, 19-21 Мај, 2023

Цената вклучува:

 • Шатор 3х3m,
 • маса,
 • приклучок за струја,
 • видливост во промо материјали на настанот,
 • објави во социјални медиуми,
 • лого на прес/фото банер,
 • можност за видео презентации и реклами

Активности за време на OUTDOOR & NAUTICA EXPO 2023

 1. Промоција на сите компании кои работат во делот на outdoor опрема и услуги, кампување, водни спортови и наутика.
 2. Презентација и промоција на нови услуги и производи
 3. Директен контакт со потенцијални купувачи
 4. Можност за business to business контакти и состаноци
 5. Директна продажба
 6. Неформално дружење и забава
 7. Можности за заеднички активности и деловна соработка

ПРОГРАМА

19.05.2023 Поставување на штандови и забава за загревање

20.05.2023 Забава со бенд и логорски оган

21.05.2023 Лотарија за посетители – подароци од учесници во максимална вредност од 3000 мкд (пр.маици, предмети, торби, шишиња, марами и други производи)

You may also like…

tell me more

Enter your details below and learn about all the adventures we have.  Or call us for more info: