Camping SCOUT online payment

Safe and secure payment in cooperation with NLB bank, AD Skopje

Unforgetable experience Unforgetable experience Unforgetable experience

ОСТАНИ КОЛКУ САКАШ – во мал ШАТОР на КАМПОТ

24900ден VAT included

Сместување во мал шатор на кампот за 2 лица

Пакетот вклучува:

  • Неограничен престој во кампот во периодот од 1 мај до 31 септември 2021 година (потребна е најава пред секое доаѓање);
  • Вклучен паркинг на автомобил или мотоцикл за време на престојот (потребно е да се најави однапред);
  • Попуст од 20% на сите услуги што ги нуди кампот;
  • Дискавер Скуба – 2 бесплатни пакети за нуркање (потребно е да се најават однапред)

5 in stock

Info
Category:

Description

Сакате да уживате цело лето во нашиот камп? Погледнете ги нашите пакети од понудата ОСТАНИ КОЛКУ САКАШ:

Сместување во мал шатор на кампот за 2 лица

Пакетот вклучува:

Неограничен престој во кампот во периодот од 1 мај до 31 септември 2022 година;

Вклучен паркинг на автомобил или мотоцикл за време на престојот (потребно е да се најави однапред);

Попуст од 20% на сите услуги што ги нуди кампот;

Дискавер Скуба – 2 бесплатни пакети за нуркање (потребно е да се најават однапред)

 

Бројот на пакетите од понудата е ограничен, по принципот: прв пријавен – прв услужен.

Пакетот се смета за продаден во моментот на извршување на уплатата.

За дополнителни информации, барајте нè на: 071385509

 

tell me more

Enter your details below and learn about all the adventures we have.    Or call us for more info: