Camping SCOUT online payment

Safe and secure payment in cooperation with NLB bank, AD Skopje

Unforgetable experience Unforgetable experience Unforgetable experience

СОБА – Пакет за четворица / Камп и Кајак Викенд

11000ден VAT included

НОЌЕВАЊЕ ВО ЧЕТИРИКРЕВЕТНА СОБА ВО КАМП СКАУТ

МЕСТО: КАМП СКАУТ, СТРУГА

 

ВКЛУЧЕНО ВО ЦЕНА:

-1+1 НОЌЕВАЊЕ ГРАТИС (важи за петок 27.05)

-3 ОБРОЦИ (појадок/ручек/вечера)

-ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ ДО ТАШМАРУНИШТА

-КРАТКА ОБУКА ЗА ВЕСЛАЊЕ

-КАЈАКАРСКА ТУРА ПО ЦРН ДРИМ И ГЛОБОЧИЧКО ЕЗЕРО

-ВОДИЧ

-ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ И РЕКРЕАТИВНА ПРОШЕТКА ДО ВЕВЧАНСКИ ИЗВОРИ И ЈАНКОВ КАМЕН

-КИНО НА ОТВОРЕНО, ЛОГОРСКА ВЕЧЕР

5 in stock

Info
Category:

Description

CAMP & KAYAK EVENT 2022 – Апсолутен BESTSELLER од минатата година!

ДАТУМ: 28/29 МАЈ

Здраво друштво! Еве нѐ повторно со нова, забавна авантура! Овојпат ве носиме на кајакарење по Црн Дрим и Глобочичко Езеро. Турата е соодветна за почетници и за напредни или надежни веслачи! Ќе ги истражуваме живописните пејзажи во околина, ќе весламе низ зеленилото, ќе се забавуваме и најважно, ќе бидеме физички активни!

Во сабота, 28ми мај, имаме организиран превоз до село Ташмаруништа – местото од кое влегуваме во вода. Секој од нас ќе добие свој кајак и елек за спасување, а за време на авантурата со нас доаѓа и водич кој ќе ни ги објасни основните правила и принципи околу веслањето кајак.

Недела, 29ти мај, ве водиме на рекреативна прошетка околу Вевчани, Вевчански извори, до домот Јанков Камен.

Престојот е во нашиот најубав Камп Скаут во Струга. Таму добиваме се’ што е потребно за една камперска дружба: сместување, храна, логорски оган, гласна музика, lazybags, кино на отворено!

 

ЦЕНОВНИК:

-СОБА ЗА 4 ЛИЦА

1̶1̶ ̶0̶0̶0̶  9200ден (4х2300ден)

 

*бројот на промотивни пакети е ограничен!

 

Во цената е вклучено:

-1+1 НОЌЕВАЊЕ ГРАТИС (важи за петок 27.05)

-3 ОБРОЦИ (појадок/ручек/вечера)

-ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ ДО ТАШМАРУНИШТА

-КРАТКА ОБУКА ЗА ВЕСЛАЊЕ

-КАЈАКАРСКА ТУРА ПО ЦРН ДРИМ И ГЛОБОЧИЧКО ЕЗЕРО

-ВОДИЧ

-ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ И РЕКРЕАТИВНА ПРОШЕТКА ДО ВЕВЧАНСКИ ИЗВОРИ И ЈАНКОВ КАМЕН

-КИНО НА ОТВОРЕНО, ЛОГОРСКА ВЕЧЕР

tell me more

Enter your details below and learn about all the adventures we have.    Or call us for more info: