Camping SCOUT online payment

Safe and secure payment in cooperation with NLB bank, AD Skopje

Unforgetable experience Unforgetable experience Unforgetable experience

Сопствен шатор / HIKE and SAIL

2950ден VAT included

НОЌЕВАЊЕ ВО СОПСТВЕН ШАТОР – ЦЕНА ПО ЛИЦЕ

МЕСТО: КАМП СКАУТ, СТРУГА

🔥HIKE&SAIL🔥 event 2022 / 26 – 28 август

 

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:

– 3+1 ноќевања

– 2 полни пансиони (6 оброци)

– пловење со едрилица по Охридско Езеро

– организиран превоз до Горна Белица

– планинарска тура до Вевчанска Локва

– водичи, прва помош и придружно возило

– логорска вечер

– кино на отворено

Вкупниот број на пакети и бројот на промотивни пакети се ограничени!

 

36 in stock

Info
Category:

Description

🔥HIKE&SAIL🔥 event 2022

(25) 26 – 28 август

SUMMER 2022 IS ON FIRE! Да, да, добро го читаш насловот. Со овој настан се надминавме сами себе! Остани тука и дознај сѐ што ти спремивме за овој УЛТРА ЗАБАВЕН продолжен викенд🔥

Датумот е 26 – 28 август, а местото е КАМП СКАУТ во Струга.

ПЛОВЕЊЕ СО ЕДРИЛИЦИ ПО ОХРИДСКО ЕЗЕРО И ПЛАНИНАРСКА ТУРА НА ЈАБЛАНИЦА СО ПОСЕТА НА НАЈГОЛЕМОТО ПЛАНИНСКО ЕЗЕРО – ВЕВЧАНСКА ЛОКВА 🌊

Како и секогаш, ви доделуваме едно ноќевање гратис, кое досега успешно се покажа за загревање на атмосфера и меѓусебно запознавање со останатите учесници!🚀

ПЕТОК ве носиме на едрење по Охридско Езеро, максимално уживање, сончање и бањање во длабочините⛵

САБОТА имаме организиран превоз до село Горна Белица на 1450мнв, а од таму се упатуваме пешки, со ранците на грб, до Вевчанска Локва. Храбрите може да си земат купаќи и да се изладат во свежата вода на 2000мнв.

НЕДЕЛА е ден за одмор и слободни активности. Можете да седите во камп и да се опуштите или можеби да прошетате во околината на Радожда, Вевчани, Охрид итн.

Во пакетот се вклучени 2хПП (два полни пансиони)!

 

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:

– 3+1 ноќевања

– 2 полни пансиони (6 оброци)

– пловење со едрилица по Охридско Езеро

– организиран превоз до Горна Белица

– планинарска тура до Вевчанска Локва

– водичи, прва помош и придружно возило

– логорска вечер

– кино на отворено

Вкупниот број на пакети и бројот на промотивни пакети се ограничени!

tell me more

Enter your details below and learn about all the adventures we have.    Or call us for more info: