Camping SCOUT online payment

Safe and secure payment in cooperation with NLB bank, AD Skopje

Unforgetable experience Unforgetable experience Unforgetable experience

30 АПРИЛ -2 МАЈ 2022 / Редовна цена

3800ден VAT included

Центарот за менална хигиена и изворни вештини Јамамори ве повикува во Камп СКАУТ – Струга за 1 Мај .
За вас подготвивме интерактивна и отворена работилница која ќе трае цел ден!
Во неа сите ќе погледнеме во себе за да дознаеме што е значи за нас САМОПОЧИТ и колку умееме да се самопочитуваме?

20 in stock

Info
SKU: 20-2-1-1 Category:

Description

Малку поинаква работилница оваа година. Малку поинаков 1 МАЈ!
Центарот за ментална хигиена и изворни вештини Јамамори ве повикува во Камп СКАУТ – Струга за 1 Мај .
За вас подготвивме интерактивна и отворена работилница која ќе трае цел ден!
Во неа сите ќе погледнеме во себе за да дознаеме што е значи за нас САМОПОЧИТ и колку умееме да се самопочитуваме?
Секој од вас ќе има специјална и лична задача која ќе треба да ја исполни во текот на денот.

МНОГУУУ ќе цртаме, но ќе цртаме со целото наше тело.
Многу ќе слушаме музика и многу ќе медитираме!
Многу ќе се грижиме за животната околина, каде што ќе бидеме цело време, а воедно ќе ја исчистиме и нашата презимена прашина.
На крајот на секој учесник ќе му биде доделен сертификат за 8 часовна работилница околу логорскиот оган со логорска вечера. Точно таму и баш тогаш, ќе ви раскажеме и една логорска приказна. Ако седите додека читате, станете, резервијате, пријавете се и дојдете со нас во камп Скаут во Струга на едно многу поинакво мајско патешествије. Овде е вашата приказна. Ве чекаме…

КАДЕ…
Камп Скаут – Струга

ШТО Е ВКЛУЧЕНО…

Ноќевање во четворокреветна соба, (собите во камп Скаут користат заеднички тоалети и тушеви)

3 оброци и 2 ужини на ден

You may also like…

tell me more

Enter your details below and learn about all the adventures we have.    Or call us for more info: