Camping SCOUT online payment

Safe and secure payment in cooperation with NLB bank, AD Skopje

Unforgetable experience Unforgetable experience Unforgetable experience

КУЌИЧКА – Пакет за двајца

4000ден VAT included

НОЌЕВАЊЕ ВО ДРВЕНА КУЌИЧКА ВО КАМП СКАУТ

МЕСТО: КАМП СКАУТ, СТРУГА

ВКЛУЧЕНО ВО ЦЕНА:

-1+1 НОЌЕВАЊЕ ГРАТИС (важи за петок 20.04)

-3 ОБРОЦИ (појадок/ручек/вечера)

-ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ ДО ЛАБУНИШТА

-OFF-ROAD ПРЕВОЗ ДО БАЧИЛА

-ПЛАНИНАРЕЊЕ И ПОСЕТА НА ТРИ ПЛАНИНСКИ ЕЗЕРА

-ВОДИЧ, ПРВА ПОМОШ И ПРИДРУЖНО ВОЗИЛО

Out of stock

Info
Category:

Description

CAMP & HIKE event 2022 | ADVENTUREMK x CAMPING SCOUT

ДАТУМ: 21-22 МАЈ

 

Главната цел на овој настан е да освоиме три планински езера, од вкупно четири на Јабланица!

  • Мало Лабунишко Езеро
  • Големо Лабунишко Езеро
  • Подгоречко Езеро

Патеката е долга 14км и лесна за совладување. Ќе наидеме на бескрајно живописна природа и несекојдневни пејзажи по пат!

ПОАЃАЊЕ: САБОТА 14 МАЈ

 

Од Камп Скаут до село Лабуништа пристигнуваме со организиран превоз, а од таму се качуваме во теренски возила кои ќе нѐ однесат горе до лабунишки бачила, каде е нашата стартна точка.

 

S A F E T Y  F I R S T

За време на турата имаме двајца водичи, здравствено лице за прва помош и придружно теренско возило!

 

МЕСТО: КАМП СКАУТ, СТРУГА

 

ВКЛУЧЕНО ВО ЦЕНА:

-1+1 НОЌЕВАЊЕ ГРАТИС (важи за петок 20.04)

-3 ОБРОЦИ (појадок/ручек/вечера)

-ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ ДО ЛАБУНИШТА

-OFF-ROAD ПРЕВОЗ ДО БАЧИЛА

-ПЛАНИНАРЕЊЕ И ПОСЕТА НА ТРИ ПЛАНИНСКИ ЕЗЕРА

-ВОДИЧ, ПРВА ПОМОШ И ПРИДРУЖНО ВОЗИЛО

FIRST COME = FIRST SERVED

БРОЈОТ НА МЕСТА Е ОГРАНИЧЕН. РЕГИСТРАЦИИТЕ ЌЕ БИДАТ ОТВОРЕНИ ДО ПОПОЛНУВАЊЕ НА ЦЕЛОСНИОТ КАПАЦИТЕТ!

 

ВЕ ЧЕКАМЕ НА АВАНТУРА!

 

ADVENTUREMK x CAMPING SCOUT

tell me more

Enter your details below and learn about all the adventures we have.    Or call us for more info: