PADI Open Water Diver Certification Course

21000ден VAT included

Од 9 до 13 Јули 2021 година

Камп СКАУТ Струга, го најавува првиот Курс за Нуркање и сертификација од најголемата светска нуркачка асоцијација ПАДИ

Buy now Read more