Books & Dogs Cafe

МЕНИ

1 Еспресо 80.00
2 Макијато (мало) 90.00
3 Макијато 100.00
4 Капучино со шлаг 110.00
5 Нескафе 110.00
7 Кафе лате 120.00
8 Фредо капучино 130.00
9 Фредо еспресо 120.00
10 Кафе афогато лешник 160.00
11 Безкофеинско еспресо 90.00
12 Безкофеинско нескафе 110.00
13 Безкофеинско мало макијато 100.00
14 Топло Чоколадо 120.00
15 Чај 80.00
16 Какао 80.00
17 Турско кафе 80.00
18 Еспресо за носење 70.00
19 Макијато (мало) за носење 80.00
20 Макијато за носење 90.00
21 Капучино за носење 90.00
22 Нескафе за носење 100.00
23 Лате за носење 100.00
24 Фредо капучино за носење 120.00
25 Фредо еспресо за носење 110.00
26 Безкофеинско еспресо за носење 80.00
27 Безкофеинско нескафе за носење 100.00
28 Безкофеинско мало макијато за носење 90.00
29 Еспресо романо 90.00
30 Американо 80.00
31 Безкофеинско макијато за носење 100.00
32 Капучино 100.00
1 Кока-Кола 0,25 100.00
2 Фанта 0,25 100.00
3 Швепс 0,25 100.00
4 Швепс Тангерина 0,25 100.00
5 Негазиран Јаболко 120.00
6 Негазиран Портокал 120.00
7 Негазиран Праска 120.00
8 Цедевита 80.00
9 Негазирана Вода 70.00
10 Газирана Вода мала 80.00
11 Кока-Кола ЗЕРО 0,25 100.00
12 Монин Гренадин 140.00
13 Монин Лубеница 140.00
14 Монин Малина 140.00
15 Монин Манго 140.00
16 Монин Маракуја 140.00
17 Монин Праска 140.00
18 Монин Зелено Јаболко 140.00
19 Цеден Лимон 140.00
20 Цеден Портокал 140.00
21 Цеден Микс 140.00
22 Цеден Цитрон 140.00
23 Цеден сок-мешавина 140.00
24 Цеден портокал 140.00
25 Монин Јагода 140.00
26 Монин Блу Куракао 140.00
1 Скопско 120.00
2 Скопско смут 120.00
3 Амстел 140.00
4 Хајнекен 140.00
5 Хајнекен 00 170.00
6 Lazar Bianco 0.187l 200.00
7 Lazar Rosso 0,187l 200.00
8 Џим Бим 0,04 160.00
9 Џејмисон 0,04 160.00
10 Џони Вокер (црвен) 0,04 160.00
11 Мејкерс марк 0,04 250.00
12 Вудфорд 0,04 350.00
13 Фор Роузес 0,04 180.00
14 Џек Даниелс 0,04 200.00
15 Чивас 0,04 250.00
16 Џони Вокер (црн) 0,04 270.00
17 Наполеон 0,04 150.00
18 Курвоазие всоп 0,04 300.00
19 Финландија 0,04 120.00
20 Абсолут 0,04 150.00
21 Смирноф 0,04 180.00
22 Смидџин 200.00
23 Смидџин Велвет 240.00
24 Гордон’с 0,04 140.00
25 Бифитер 0,04 140.00
26 Јегермаистер 0,04 150.00
27 Пелинковац Оринџ 120.00
28 Пелинковац 0,04 120.00
29 Кампари 0,04 130.00
30 Аперол 0,04 140.00
31 Амарето 0,04 140.00
32 Калуа 140.00
33 Малибу 140.00
34 Бакарди Црн 0,4 180.00
35 Мартини бјанко 0,04 150.00
36 Бејлис 0,04 150.00
37 Капетан Морган 0,04 Голд 150.00
38 Капетан Морган Бел 140.00
1. Tекила Санрајз

(текила, цеден портокал, гренадин)

 250
2. Мохито

(бел рум, лимета, кисела вода)

200
3. Блу Лагун

(водка, блу куракао, лимонада)

220
4. Аперол Шпритз

(аперол, шампањ, кисела вода)

 200
5. Блу фрог

(текила, водка, џин, трипл сек, рум, ред бул, блу куракао)

 420
6. Виски соур

(виски, лимон, шербет)

200
7. Џин соур

(џин, лимон, шербет)

200
8. Амарето соур

(амарето, лимон, шербет)

200
9. Аперол соур

(аперол, лимон, шербет)

200
10. Маргарита

(текила, трипл сек)

280
11. Џин тоник

(џин Гордонс, тоник)

160
1 Сладолед Цермат БЕРЛИН 150.00
2 Сладолед Цермат ЛОНДОН 150.00
3 Сладолед Цермат ИСТАНБУЛ 150.00
4 Сладолед Цермат ЊУ ЈОРК 150.00
1 Кикирики 100гр 100.00
2 Лешници 100гр 150.00
3 Индиски Ореви 100гр 150.00
4 Бадеми 100гр 150.00

tell me more

Enter your details below and learn about all the adventures we have.    Or call us for more info: