Unforgetable experience Unforgetable experience Unforgetable experience

ценовник на дополнителни услуги на Кампот СКАУТ во струга за сезона 2024

изнајмете велосипед, кајак или чамец

Цените се изразени во денари и важат за сезона 2022

Изнајмување велосипед за 1 час 60
Изнајмување велосипед за 1 ден (24 часа) 300
Изнајмување велосипед за 3 дена (Викенд) 840
Изнајмување велосипед за 7 дена 1800
Изнајмување велосипед за 10 дена 2400
Изнајмување кајак – едносед за 1 час 180
Изнајмување кајак – едносед за 1 ден (24 часа) 600
Изнајмување кајак – двосед за 1 час 300
Изнајмување кајак – двосед за 1 ден (24 часа) 960
Изнајмување глисер – 4 лица 14400
Изнајмување гумен чамец – 6 лица 9600
Изнјамување брод – 12 лица 19000

LIVE EPIC MOMENTS

Испобајте ги нашите авантури

Поставете ни прашање    tell me more

    Enter your details below and learn about all the adventures we have.      Or call us for more info: