Camping SCOUT online payment

Safe and secure payment in cooperation with NLB bank, AD Skopje

Unforgetable experience Unforgetable experience Unforgetable experience

Изнајмен ШАТОР од СКАУТ II

1900ден VAT included

НОЌЕВАЊЕ ВО ИЗНАЈМЕН ШАТОР ОД КАМП СКАУТ

МЕСТО: КАМП СКАУТ, СТРУГА

 

ВКЛУЧЕНО ВО ЦЕНА:

-1+1 НОЌЕВАЊЕ ГРАТИС (важи за петок 20.04)

-3 ОБРОЦИ (појадок/ручек/вечера)

-ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ ДО ЛАБУНИШТА

-OFF-ROAD ПРЕВОЗ ДО БАЧИЛА

-ПЛАНИНАРЕЊЕ И ПОСЕТА НА ТРИ ПЛАНИНСКИ ЕЗЕРА

-ВОДИЧ, ПРВА ПОМОШ И ПРИДРУЖНО ВОЗИЛО

8 in stock

Info
Category:

Description

CAMP & HIKE event 2022 | ADVENTUREMK x CAMPING SCOUT

ДАТУМ: 21-22 МАЈ

 

Главната цел на овој настан е да освоиме три планински езера, од вкупно четири на Јабланица!

  • Мало Лабунишко Езеро
  • Големо Лабунишко Езеро
  • Подгоречко Езеро

Патеката е долга 14км и лесна за совладување. Ќе наидеме на бескрајно живописна природа и несекојдневни пејзажи по пат!

ПОАЃАЊЕ: САБОТА 20 МАЈ

 

Од Камп Скаут до село Лабуништа пристигнуваме со организиран превоз, а од таму се качуваме во теренски возила кои ќе нѐ однесат горе до лабунишки бачила, каде е нашата стартна точка.

 

S A F E T Y  F I R S T

За време на турата имаме двајца водичи, здравствено лице за прва помош и придружно теренско возило!

 

МЕСТО: КАМП СКАУТ, СТРУГА

 

ШАТОР ИЗНАЈМЕН ОД КАМПОТ

1̶9̶0̶0̶ 1400ден

 

ВКЛУЧЕНО ВО ЦЕНА:

-1+1 НОЌЕВАЊЕ ГРАТИС (важи за петок 20.04)

-3 ОБРОЦИ (појадок/ручек/вечера)

-ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ ДО ЛАБУНИШТА

-OFF-ROAD ПРЕВОЗ ДО БАЧИЛА

-ПЛАНИНАРЕЊЕ И ПОСЕТА НА ТРИ ПЛАНИНСКИ ЕЗЕРА

-ВОДИЧ, ПРВА ПОМОШ И ПРИДРУЖНО ВОЗИЛО

FIRST COME = FIRST SERVED

БРОЈОТ НА МЕСТА Е ОГРАНИЧЕН. РЕГИСТРАЦИИТЕ ЌЕ БИДАТ ОТВОРЕНИ ДО ПОПОЛНУВАЊЕ НА ЦЕЛОСНИОТ КАПАЦИТЕТ!

 

ВЕ ЧЕКАМЕ НА АВАНТУРА!

 

ADVENTUREMK x CAMPING SCOUT

tell me more

Enter your details below and learn about all the adventures we have.    Or call us for more info: