излези во природа Кампувајте на брегот на Охридското Езеро природно и културно наследство на УНЕСКО започни нова авантура Go camping on Lake Ohrid UNESCO natural and cultural heritage site

Добредојдовте на системот за резервации на Камп СКАУТ Струга

Внесете ги датумите на вашиот одмор

Резервирајте според видот на сместување

Насоки  – како да резервирате преку нашиот систем

Чекор 1: Внесете ги датумите на доаѓање и заминување во полињата Check inn и Check out, и внесете број на гости за кои е потребен посебен кревет

Чекор 2: Изберете го видот на сместување од листата на резултати за избраните датуми и притиснете BOOK

Чекор3: Изберете кои дополнителни услуги сакате да ги користите (доколку имате код за попуст внесете го во празното место)

Чекор 4: Пополнете го формуларот со Вашите податоци

Чекор 5: Прочитајте ги и прифатете ги условите за кампување во Камп СКАУТ во Струга

Чекор 6: Кликнете на копчето Book now, со што ја поднесувате резервацијата

Чекор 7: Проверете ја вачата електронска пошта, на која ќе добиете информации за статусот на вашата резервација и насоки за плаќање. (Доколку во наредните неколку минути не добиете е-пошта, проверете ги вашите спам папки)

Почитувани гости,

Нашиот камп располага со четири различни видови на соби:

 • Двокреветни соби (брачен кревет или два споени кревети)
 • Двокреветни соби со 2 единечни кревети
 • Трикреветни соби (еден двоен кревет и еден единечен)
 • Четирикреветни соби (еден двоен кревет и два кревети на спрат)

При изборот на соба имајте предвид дека само во собите бр. 1, 2 и 9 може да престојувате со вашиот домашен миленик. Собите немаат сопствен тоалет и кујна. Тоалетите се заеднички и се наоѓаат во истиот објект и се наменети за користење само за гости кои се сместени во собите (за камперите кои не се сместени во соби има посебни санитарни чворови).

 • Тоалетите и тушевите се целосно опремени со средства за хигиена и со постојана топла вода.
 • Во кампот има персонал кој е на располагање 24 часа во денот, вклучувајќи тука, ноќен чувар или дежурен рецепционер во периодот помеѓу 22.00 и 7.00 часот.
 • Целиот камп е затворен со ограда од сите стани со два влезови/излези – од страна на езерото (пешачки влез) и од страна на патот (влез за автомобили)
 • Кампот располага со систем за изнајмување велосипеди и многу други активности со кои може да си го исполните вашиот одмор.
 • Кампот се наоѓа на самиот брег на езерото а на само неколку минути пеш може да стигнете до маркет, до градскиот пазар или до центарот на градот.
 • Во целиот камп е дозволено присуство на домашни миленици доколку сопствениците се придржуваат до условите и правилата на кампот.

Пред да извршите резервација, ве молиме внимателно да ги прочитате нашите правила и процедури за престој, кои се наоѓаат на дното на оваа страна.  

Нашиот систем за резервации преку нашата веб страна ја прикажува реалната состојба на резервации и слободни места и податоците се обновуваат во моментот на секоја направена резервација. Доколку сте заинтересирани за конкретен период или вид на сместување кој не е слободен во моментот кога правите резервација, ве молиме испратете ни порака со ваши податоци преку формуларот за контакт, за да може да ве  додадеме на листата на чекање и да ве информираме доколку има промени.Calendar is loading...
- Available
 
- Booked
 
- Pending
 
- Partially booked

 Паркинг за автомобил Паркинг за комбе Паркинг за моторцикл Домашен миленик
 

 

Почитувани гости,

Нашиот камп располага со два видови на дрвени куќички:

 • куќички со дупли кревет или два споени кевети
 • куќички со два единечни раздвоени кревети

При изборот на куќичка имајте предвид дека само во куќичките бр. 5 и 6 може да престојувате со вашиот домашен миленик. Куќичките се со површина од 7,5м2 и се соодветни само за двајца посетители. Во куќичките има електрична енергија и осветлување и сопствен дел под куќичката наместен со маса и клупи. Куќичките не раполагаат со сопствени тоалети и кујна.

 • Тоалетите и кујните се заеднички и наменети за сите кампери.
 • Тоалетите и тушевите се целосно опремени со средства за хигиена и со постојана топла вода.
 • Во кампот има персонал кој е на располагање 24 часа во денот, вклучувајќи тука, ноќен чувар или дежурен рецепционер во периодот помеѓу 22.00 и 7.00 часот.
 • Целиот камп е затворен со ограда од сите стани со два влезови/излези – од страна на езерото (пешачки влез) и од страна на патот (влез за автомобили)
 • Кампот располага со систем за изнајмување велосипеди и многу други активности со кои може да си го исполните вашиот одмор.
 • Кампот се наоѓа на самиот брег на езерото а на само неколку минути пеш може да стигнете до маркет, до градскиот пазар или до центарот на градот.
 • Во целиот камп е дозволено присуство на домашни миленици доколку сопствениците се придржуваат до условите и правилата на кампот.

Пред да извршите резервација, ве молиме внимателно да ги прочитате нашите правила и процедури за престој, кои се наоѓаат на дното на оваа страна.  

Нашиот систем за резервации преку нашата веб страна ја прикажува реалната состојба на резервации и слободни места и податоците се обновуваат во моментот на секоја направена резервација. Доколку сте заинтересирани за конкретен период или вид на сместување кој не е слободен во моментот кога правите резервација, ве молиме испратете ни порака со ваши податоци преку формуларот за контакт, за да може да ве  додадеме на листата на чекање и да ве информираме доколку има промени.Calendar is loading...
- Available
 
- Booked
 
- Pending
 
- Partially booked

 Паркинг за автомобил Паркинг за комбе Паркинг за моторцикл Домашен миленик


 

Почитувани гости,

Нашиот камп располага со неколку различни видови шаториод брендот McKinley модели: Family20.6, Alpha4, Ventura, Vega 40SW.  Сите наши шатори се опремени со душек за спиење, перници и чаршафи за совршено чувство на кампување и удобност. Исто така постои можност за да си донесете сопствена постелнина, подметачи или вреќи за спиење.

Генерално шаторите кои ги поседуваме се поделени на две групи:

 • мали шатори – наменети за најмногу 3 лица, и најчесто шаторот е сочинет од една просторија за спиење.
 • големи шатори – наменети за 4 и повеќе лица, и најчесто шаторот е сочинет од две одделни простории за спиење и една заедничка просторија.

Сите наши шатори се поставени под длабока сенка за да имате пријатно и релаксирано кампување.

 • Во кампот има персонал кој е на располагање 24 часа во денот, вклучувајќи тука, ноќен чувар или дежурен рецепционер во периодот помеѓу 22.00 и 7.00 часот.
 • Целиот камп е затворен со ограда од сите стани со два влезови/излези – од страна на езерото (пешачки влез) и од страна на патот (влез за автомобили)
 • Кампот располага со систем за изнајмување велосипеди и многу други активности со кои може да си го исполните вашиот одмор.
 • Кампот се наоѓа на самиот брег на езерото а на само неколку минути пеш може да стигнете до маркет, до градскиот пазар или до центарот на градот.
 • Во целиот камп е дозволено присуство на домашни миленици доколку сопствениците се придржуваат до условите и правилата на кампот.
 • Тоалетите и кујните се заеднички и наменети за сите кампери.
 • Тоалетите и тушевите се целосно опремени со средства за хигиена и со постојана топла вода.

Пред да извршите резервација, ве молиме внимателно да ги прочитате нашите правила и процедури за престој, кои се наоѓаат на дното на оваа страна.  

Нашиот систем за резервации преку нашата веб страна ја прикажува реалната состојба на резервации и слободни места и податоците се обновуваат во моментот на секоја направена резервација. Доколку сте заинтересирани за конкретен период или вид на сместување кој не е слободен во моментот кога правите резервација, ве молиме испратете ни порака со ваши податоци преку формуларот за контакт, за да може да ве  додадеме на листата на чекање и да ве информираме доколку има промени.Calendar is loading...
- Available
 
- Booked
 
- Pending
 
- Partially booked

 Car Parking Van Parking Motorcycle Parking Electricity Connection Pet