Image Alt

Expo

OUTDOOR & NAUTICA EXPO 2023 Shop now Ве покануваме да земете учество и да ги презентирате вашите производи и услуги на OUTDOOR & NAUTICA EXPO 2023, кој ќе се одржи од 21-23 Април 2023 година во камп СКАУТ во Струга (www.camp.mk). Во последните три години луѓето како никогаш досега, својот одмор или викенди ги помина настрана од сите гужви, дружејќи се во помали групи и практикувајќи авантури на

tell me more

Enter your details below and learn about all the adventures we have.    Or call us for more info: