Enjoy the view EXPLORE nature GO OUTDOORS

Ценовник за кампување за сезона 2021

Одберете си соба, куќичка, или шатор, или дојдете со сопствена опрема за кампување!

Цените се изразени во денари и се валидни за периодот од 1 мај до 30 Јуни, 2021

*Пресметката од десната страна е илустративна и приближна. Вкупната цена системот ќе ја креира во моментот на резервација.

 • Сите цени се изразени за едно ноќевање
 • Цената за соби, куќички, камп приколки, возила за кампирање и сите видови шатори кои кампот ги изјнамува не зависи од бројот на гости.
 • Цената за сместување во сопствен шатор, се пресметува како надомест за поставување шатор на која се додава дневната цена за секој возрасен и дете.
 • За деца до 6 годишна возраст не се наплаќа.
 • На вкупната цена се доадава цената за паркиинг на соодветно возило, и приклучок на струја внатре во шаторот.
Соба (2 кревети) 800
Соба (3 кревети) 900
Соба (4 кревети) 1000
Куќичка на дрво (два кревета) 800
Голем лукс. шатор (со кревети 3+1 лица) 800
Голем шатор (4+ лица) 800
Мал шатор (до 3 лица) 600
Сместување во сопствен шатор 10
–          Цена за ноќевање (по лице) 200
–          Цена за ноќевање за деца (7-12 години) во шатор 100
–          Цена за ноќевање за деца (до 6 години) во шатор 0
Паркинг и сместување во голема приколка/кампер (на ден) 1000
Паркинг и сместување во средна приколка/кампер (на ден) 800
Паркинг и сместување во мала приколка – брако, сместување во комбе, автомобил и сл. (на ден) 600
Приклучок за струја (на ден) 100
Паркинг за комбе (на ден) 120
Паркинг на автомобил (на ден) 90
Паркинг за мотор (на ден) 60
Домашен миленик доплата 100

Цените се изразени во денари и се валидни за престој во периодот од 1 Јули до 31 Август

*Пресметката од десната страна е илустративна и приближна. Вкупната цена системот ќе ја креира во моментот на резервација.

 • Сите цени се изразени за едно ноќевање
 • Цената за соби, куќички, камп приколки, возила за кампирање и сите видови шатори кои кампот ги изјнамува не зависи од бројот на гости.
 • Цената за сместување во сопствен шатор, се пресметува како надомест за поставување шатор на која се додава дневната цена за секој возрасен и дете.
 • За деца до 6 годишна возраст не се наплаќа.
 • На вкупната цена се доадава цената за паркиинг на соодветно возило, и приклучок на струја внатре во шаторот.
Изнајмување соба (2 кревети) 1100
Изнајмување соба (3 кревети) 1200
Изнајмување соба (4 кревети) 1300
Изнајмување куќичка на дрво (два кревета) 1100
Изнајмување голем шатор (со кревети 3+1 лица) 1100
Изнајмување голем шатор (4+ лица) 1100
Изнајмување мал шатор (до 3 лица) 800
Сместување во сопствен шатор 100
–          Цена за ноќевање (по лице) 200
–          Цена за ноќевање за деца (7- 12 години) во шатор 100
–          Цена за ноќевање за деца (до 6 години) во шатор 0
Паркинг и сместување во голема приколка/кампер (на ден) 1100
Паркинг и сместување во средна приколка/кампер (на ден) 900
Паркинг и сместување во мала приколка – брако, сместување во комбе, автомобил и сл. (на ден) 700
Приклучок за струја (на ден) 100
Паркинг за комбе (на ден) 120
Паркинг на автомобил (на ден) 90
Паркинг за мотор (на ден) 60
Домашен миленик доплата 100

Цените се изразени во денари и се валидни во периодот од 1 Септември до 30 Октомври 2021

*Пресметката од десната страна е илустративна и приближна. Вкупната цена системот ќе ја креира во моментот на резервација.

 • Сите цени се изразени за едно ноќевање
 • Цената за соби, куќички, камп приколки, возила за кампирање и сите видови шатори кои кампот ги изјнамува не зависи од бројот на гости.
 • Цената за сместување во сопствен шатор, се пресметува како надомест за поставување шатор на која се додава дневната цена за секој возрасен и дете.
 • За деца до 6 годишна возраст не се наплаќа.
 • На вкупната цена се доадава цената за паркиинг на соодветно возило, и приклучок на струја внатре во шаторот.

 

Соба (2 кревети) 800
Соба (3 кревети) 900
Соба (4 кревети) 1000
Куќичка на дрво (два кревета) 800
Голем лукс. шатор (со кревети 3+1 лица) 800
Голем шатор (4+ лица) 800
Мал шатор (до 3 лица) 600
Сместување во сопствен шатор 10
–          Цена за ноќевање (по лице) 200
–          Цена за ноќевање за деца (7-12 години) во шатор 100
–          Цена за ноќевање за деца (до 6 години) во шатор 0
Паркинг и сместување во голема приколка/кампер (на ден) 1000
Паркинг и сместување во средна приколка/кампер (на ден) 800
Паркинг и сместување во мала приколка – брако, сместување во комбе, автомобил и сл. (на ден) 600
Приклучок за струја (на ден) 100
Паркинг за комбе (на ден) 120
Паркинг на автомобил (на ден) 90
Паркинг за моторцикл (на ден) 60
Домашен миленик доплата 100

LIVE EPIC MOMENTS

Get your friends and book 38 adventure activities

Поставете ни прашање  Орберете авантура

  tell me more

  Enter your details below and learn about all the adventures we have.   Or call us for more info: