Image Alt

April 2021

Во пресрет на Велигденските празници и на отворањето на кампот (кое го најавуваме за 14 мај), за сите што ќе резервирате најмалку 3 дена престој во кампот во текот на летото, подаруваме ГРАТИС ваучер од 1.000 денари.   Ваучерот можете да го искористите за дополнителните активности, како што се изнајмување велосипеди или кајаци, за нуркање, возење со глисер, дискавер скуба

СО НОВАТА СЕЗОНА ДОАЃААТ И МНОГУ НОВИ РАБОТИ ВО КАМП СКАУТ Периодов додека се подготвуваме за отворањето на нашиот камп, работиме на многу новини со цел вашиот престој да го претвориме во уште поголемо уживање. Омилен новитет ни е пицеријата, каде што готвачот Дени цело лето ќе ги покажува своите пица-вештини, а сите ние ќе можеме да се насладуваме во неговите пици. Погледнете на

tell me more

Enter your details below and learn about all the adventures we have.    Or call us for more info: