Image Alt

Camping SCOUT Struga

A lot of new things this year!!!

🆕 СО НОВАТА СЕЗОНА ДОАЃААТ И МНОГУ НОВИ РАБОТИ ВО КАМП СКАУТ
🏕️ Периодов додека се подготвуваме за отворањето на нашиот камп, работиме на многу новини со цел вашиот престој да го претвориме во уште поголемо уживање.
🍕 Омилен новитет ни е пицеријата, каде што готвачот Дени цело лето ќе ги покажува своите пица-вештини, а сите ние ќе можеме да се насладуваме во неговите пици.
👁️ Погледнете на сликата што друго е ново во кампот и уште сега резервирајте си го вашето место за летово.

tell me more

Enter your details below and learn about all the adventures we have.    Or call us for more info: