Image Alt

Hiking

🔥HIKE&SAIL🔥 event 2022 (25) 26 - 28 Август SUMMER 2022 IS ON FIRE! Да, да, добро го читаш насловот. Со овој настан се надминавме сами себе! Остани тука и дознај сѐ што ти спремивме за овој УЛТРА ЗАБАВЕН викенд🔥 Датумот е 27 и 28 август, а местото е КАМП СКАУТ во Струга. ПЛОВЕЊЕ СО ЕДРИЛИЦИ ПО ОХРИДСКО ЕЗЕРО И ПЛАНИНАРСКА ТУРА НА ЈАБЛАНИЦА СО ПОСЕТА НА НАЈГОЛЕМОТО ПЛАНИНСКО ЕЗЕРО

CAMP & HIKE event 2022 | ADVENTUREMK x CAMPING SCOUT Знам, знам. Го чекавме предолго и ние и вие! Нашиот фокус е ставен на планината Јабланица и Охридско Езеро, а заедно ќе ти овозможиме да ги истражиш најубавите и недопрени локации, преку камп настани во кои се вклучени различни активности, секоја од нив еднакво забавна и возбудлива! ДАТУМ: 21 – 22 МАЈ Главната цел на овој настан е да

Camping SCOUT Struga is proud to announce the start of the cooperation with HIGHLANDER ADVENTURE - the largest worldwide long range hiking series. In 2021 the HIGHLANDER Adventure will take place in 15 countries, and for a first time Macedonia will be part of this world series of Hiking. Camping SCOUT  will support the realization of the HIGHLANDER MACEDONIA , and will make sure every

tell me more

Enter your details below and learn about all the adventures we have.    Or call us for more info: