Image Alt

April 2022

Центарот за ментална хигиена и изворни вештини Јамамори ве повикува во Камп СКАУТ – Струга за 1 Мај . За вас подготвивме интерактивна и отворена работилница која ќе трае цел ден! Во неа сите ќе погледнеме во себе за да дознаеме што е значи за нас САМОПОЧИТ и колку умееме да се самопочитуваме? Секој од вас ќе има специјална и лична задача која ќе треба да ја исполни

CAMP & HIKE event 2022 | ADVENTUREMK x CAMPING SCOUT Знам, знам. Го чекавме предолго и ние и вие! Нашиот фокус е ставен на планината Јабланица и Охридско Езеро, а заедно ќе ти овозможиме да ги истражиш најубавите и недопрени локации, преку камп настани во кои се вклучени различни активности, секоја од нив еднакво забавна и возбудлива! ДАТУМ: 21 – 22 МАЈ Главната цел на овој настан е да

ПРВОМАЈСКА ДРУЖБА Како што веќе најавивме, на 29ти април ги отвараме вратите за сите вас, кои едвај чекате да ни дојдете тука и заедно да си поминеме супер викенд и да ја започнеме новата сезона како што доликува Еве ја нашата понуда: 20% попуст на сите резервации до 26.04 направени преку нашиот вебсајт www.camp.mk - Код за попуст: 1Maj@Scout BBQ day - ќе го одбележиме празникот со

Работа си е работа, ама и природата си е природа :) Што велите летово да дојдете и да работите од нашиот камп? Сакате сместете се на клупа, сакате на трева, па и на нишалка

Сакате да уживате цело лето во нашиот камп? Погледнете ги нашите пакети од понудата ОСТАНИ КОЛКУ САКАШ: ПАКЕТ 1: Сместување во сопствен шатор до 4 лица (19.900 ден.) ПАКЕТ 2: Сместување во мал шатор на кампот за 2 лица (24.900 ден.) ПАКЕТ3: Сместување во голем шатор на кампот за 4 лица (34.900 ден.)   Пакетот вклучува: Неограничен престој во кампот во периодот од 1 мај до 31 септември 2022 година; Вклучен паркинг

tell me more

Enter your details below and learn about all the adventures we have.    Or call us for more info: