Image Alt

Camping SCOUT Struga

CAMP & HIKE EVENT

CAMP & HIKE event 2022 | ADVENTUREMK x CAMPING SCOUT

Знам, знам. Го чекавме предолго и ние и вие!

Нашиот фокус е ставен на планината Јабланица и Охридско Езеро, а заедно ќе ти овозможиме да ги истражиш најубавите и недопрени локации, преку камп настани во кои се вклучени различни активности, секоја од нив еднакво забавна и возбудлива!

ДАТУМ: 21 – 22 МАЈ

Главната цел на овој настан е да освоиме три планински езера, од вкупно четири на Јабланица!

  • Мало Лабунишко Езеро
  • Големо Лабунишко Езеро
  • Подгоречко Езеро

Патеката е долга 14км и лесна за совладување. Ќе наидеме на бескрајно живописна природа и несекојдневни пејзажи по пат!

 

сите информации за настанот тука

tell me more

Enter your details below and learn about all the adventures we have.    Or call us for more info: