Image Alt

Camping SCOUT Struga

Co-work in the Camp SCOUT

Работа си е работа, ама и природата си е природа 🙂

Што велите летово да дојдете и да работите од нашиот камп? Сакате сместете се на клупа, сакате на трева, па и на нишалка… Под сенката на старите борови, со шумот на зелените лисја и цвркотот на веселите птици, а и со чистиот воздух покрај езерото – сигурно ќе бидете 100% попродуктивни!

Ние веќе подготвуваме и делови во кампот кои ќе бидат специјално наменети за co&work. Па, ако ве бендиса идејата, слободно барајте нè да ви дадеме повеќе детали.

tell me more

Enter your details below and learn about all the adventures we have.    Or call us for more info: