Image Alt

Camping SCOUT Struga

We are PET-FRIENDLY camp

🐶🐱Знаете дека во нашиот камп е добредојден и вашиот миленик

Камп Скаут и минатата година беше „pet friendly“, меѓутоа годинава тоа го носиме на повисоко ниво. Освен во шаторите, со миленик ќе може да се престојува и во посебно опремени соби и куќички, специјално наместени за сместување со миленик.

Се разбира, грижата за милениците и за невознемирувањето на останатите посетители на кампот, останува на сопствениците.

tell me more

Enter your details below and learn about all the adventures we have.    Or call us for more info: