Image Alt

Camping SCOUT Struga

ПРВОМАЈСКА ДРУЖБА😎

ПРВОМАЈСКА ДРУЖБА😎 Како што веќе најавивме, на 29ти април ги отвараме вратите за сите вас, кои едвај чекате да ни дојдете тука и заедно да си поминеме супер викенд и да ја започнеме новата сезона како што доликува🙌🏽
Еве ја нашата понуда:
💥20% попуст на сите резервации до 26.04 направени преку нашиот вебсајт www.camp.mk – Код за попуст: 1Maj@Scout 👈🏽
🍖BBQ day – ќе го одбележиме празникот со целодневен пикник во двор
🎧 Rootboy selector – одговорен за доброто расположение на сите
Брзо кај нас на сајт да си обезбедите место! Ве очекувамееее! ❤️‍🔥
Тимот на Камп Скаут

tell me more

Enter your details below and learn about all the adventures we have.    Or call us for more info: